AGREGAT

zhengsheng (1)

Bahan baku diangkut ku feeder geter ka jaw crusher pikeun crushing awal, ogé katelah crushing primér.Batu-batu ageung ditumbuk kana ukuran partikel sedeng dina hiji waktos, teras ditumbuk sekundér ku crusher dampak atanapi crusher congcot.Bahan ditumbuk ku crusher dampak atanapi crusher congcot anu diayak ku layar ngageter, Bahan anu teu minuhan sarat dipulangkeun ka crusher dampak atawa crusher congcot pikeun crushing sekundér pikeun ngabentuk siklus katutup.Bahan anu minuhan sarat ukuran partikel asupkeun mesin keusik nyieun pikeun crushing na shaping.Bahan tina mesin pembuatan keusik dampak anu diayak ku layar ngageter, sarta bahan leuwih badag batan ukuran partikel set anu balik ka dampak keusik nyieun mesin keur crushing siklik.Bahan anu nyumponan ukuran partikel anu diangkut ka unggal tumpukan produk réngsé ku conveyor sabuk.

Gravel agrégat loba dipaké dina konstruksi infrastruktur rékayasa, beton, mortir jeung produk semén.Éta mangrupikeun jumlah bahan baku anu penting sareng ageung dina bahan konstituén produk beton sareng semén.Paménta anu kaku éta penting pisan.Sajauh ieu, teu aya produk anu sanés pikeun ngagantikeunana.

Keusik agrégat beton jeung garing campuran mortir disiapkeun ku zscrusher alat crushing boga impermeability loba nu leuwih luhur, résistansi ibun, durability sarta lalawanan korosi ti produk keusik alam.Aplikasina dina ngawangun agrégat utamina kalebet jalan tol, karéta api, sasak, gedong luhur, konservasi cai, PLTA, pangwangunan bandara sareng proyék-proyék sanésna.

zhengsheng (4)
zhengsheng (5)
zhengsheng (3)
zhengsheng (6)

BETON didaur ulang

A jumlah badag slag bata, blok beton, blok semén jeung wastes konstruksi lianna dihasilkeun dina prosés pangwangunan jalan, wangunan imah, pangwangunan kotamadya jeung demolition imah.Limbah konstruksi ieu ngandung loba pangotor.Hese nungkulan najis sapertos beusi, sawdust sareng kantong plastik.crushers Tradisional teu bisa nungkulan aranjeunna langsung.Ku alatan éta, crushers Mobile kudu dipaké pikeun langsung nyabut chip Kai beusi jeung pangotor séjén anu dipisahkeun jeung pegat pikeun recovery sumberdaya.The crusher mobile bisa ngolah runtah konstruksi kana keusik jeung gravel aggregates kalawan ukuran partikel béda jeung spésifikasi dina hiji waktu.Produk rengse boga bentuk partikel alus tur meets standar pamakéan dina sagala rupa widang.

Aplikasi

Saatos crushing mobile sarta stasiun screening megatkeun runtah konstruksi, lolobana runtah bisa dipaké deui salaku sumberdaya renewable sanggeus asihan sarta ngaleupaskeun.Saatos crushing bahan runtah kayaning masonry na beton, éta bisa dipaké pikeun nyieun bata permeabel, blok, bata kisi jeung produk bahan wangunan lianna, sarta ogé bisa ngaganti keusik pikeun mortir masonry, mortir plastering, cushion beton, jsb;Besi baja bar, besi tua kawat besi tua, rupa-rupa asesoris besi tua jeung logam lianna bisa reprocessed kana steels rupa spésifikasi sanggeus asihan, sentralisasi jeung reheating.

zhengsheng (2)
zhengsheng (2)
zhengsheng (1)
zhengsheng (3)