page_banner
  • GCZ Roller leutak / Batu Separtor

    Alatan eusi leutak badag tina batu digali ti sababaraha quarries keusik, pamakéan bakal ngabalukarkeun masalah kayaning sumbatan crusher, kapasitas produksina lemah sareng keusik goréng jeung kualitas batu.Biaya tenaga kerja teuing tinggi sareng efisiensi rendah.

    Separator roller anu diproduksi ku perusahaan urang tiasa gancang misahkeun taneuh tina batu.Tanpa cai, éta tiasa ngagentos pangaruh multi-tujuan tina hiji mesin sapertos feeder tradisional sareng layar geter.

    Separator leutak loba dipaké pikeun leutak jeung separation batu jeung keusik jeung batu separation di quarry, separation bijih di concentrator, separation transportasi batubara di tambang batubara, separation gangue batubara, konstruksi jeung separation runtah hiasan, separation runtah domestik, separation runtah bulukan, jsb

    ngajalajahimg
    GCZ Roller Mud/Stone Separtor
  • GZD / ZSW Series ngageter feeder

    runtuyan ieu produk anu ngonpigurasi dina bagian hareup alat crushing primér.Dina prosés produksi, feeder geter dianggo pikeun merata, rutin sareng terus-terusan ngirim blok sareng bahan granular tina wadah panyimpen ka alat produksi salajengna.The feeder kalawan bagian grid ogé boga fungsi screening kasar, nyoplokkeun taneuh sarta pangotor dina bahan, ngadalikeun jumlah nyoco sarta nyieun konsisten jeung crushing saterusna Cocog jeung kapasitas processing tina garis produksi screening.

    ngajalajahimg
    GZD/ZSW Series Vibrating feeder
  • YK Series Circular Geter layar

    YK runtuyan sirkular layar Geter mangrupakeun-efisiensi tinggi mesin screening husus dirancang pikeun screening keusik jeung gravel agrégat pikeun jalan raya, kareta api jeung konstruksi.Pikeun operasi screening sedeng jeung rupa.Layar geter sirkular condong gaduh konfigurasi anu béda sapertos permukaan layar dua lapis, tilu lapis sareng opat lapis.Ayakan YK ogé cocog pikeun screening ahir agrégat rengse.Séri ieu ogé tiasa dilengkepan sistem sprinkler efisiensi tinggi.Sambungan antara pelat samping jeung beam stiffening, cross beam na stiffening beam sadayana dijieunna tina torsional geser bolts-kakuatan tinggi pikeun struktur baja (tensile stress nyaeta 900MPa), nu boga kakuatan sambungan leuwih luhur ti rivets ring alur (tensile stress nyaeta 300mpa). ) sarta gampang pikeun ngaganti.Dina waktu nu sarua, fenomena extruding retakan mikro tina liang baud sambungan alatan riveting bener dihindari.

    ngajalajahimg
    YK Series Circular Vibrating Screen
  • Seri XS Cuci keusik sareng pamulihan pasir halus sadaya-dina-hiji Mesin

    Ayeuna, lolobana garis produksi keusik jieunan aya ngadopsi prosés produksi baseuh.Euweuh urusan naon jenis mesin cuci keusik dipaké, disadvantage utama nyaeta leungitna keusik halus (partikel handap 0.16mm) serius, sarta sababaraha malah leungit leuwih ti 20%, nu teu ngan leungit kaluaran, tapi ogé mangaruhan serius. grading pasir, hasilna grading wajar jeung modulus fineness kasar, Kualitas produk keusik dijieun greatly ngurangan.

    The cuci keusik, recovery keusik halus tur sagala-dina-hiji mesin dikembangkeun ku parusahaan urang integrates kaunggulan mesin cuci keusik jeung layar dehidrasi, nyokot kana akun fungsi cai cuci keusik jeung keusik jeung gravel bahan dehidrasi, greatly ngurangan proporsi leungitna keusik rupa, sarta solves runtuyan masalah kayaning eusi Uap keusik, eusi leutak badag, lebu badag, loba najis jeung leungitna keusik rupa dina widang keusik cuci.

    ngajalajahimg
    XS series Sand washing and fine sand recovery all-in-one Machine

Taros Kami Ayeuna

Ngirimkeun alamat surélék anjeun tiasa mastikeun yén anjeun nampi konsultasi panganyarna kami pas mungkin!

imgPananya ayeuna * Kami moal ngabagi inpormasi pribadi anjeun