IMG_82731

ZS Crusher

Ngawangun masa depan dina pondasi 38 taun

Zhengzhou zhengsheng Heavy Industry Science and Technology Co., Ltd. (singketan ieu ZS Crusher) kaserep dina crushing, screening, pabrik pasir sareng bahan wangunan sanésna anu dikhususkeun pikeun ngadamel pabrik mesin produksi pasir & agrégat sareng set lengkep skéma desain konstruksi. nawarkeun ahli.Produk urang loba dipaké dina sagala jinis logam, pertambangan nonmetal jeung bahan wangunan anyar, transportasi, konstruksi urban, conservancy cai jeung proyék PLTA, ngembangkeun énergi, runtah konstruksi jeung daur ulang runtah padet, sarta industri lianna.Produk sareng jasa kami nyertakeun langkung ti 120 nagara sareng daérah di sakuliah dunya, anu nyayogikeun palanggan sajumlah solusi terpadu.

26324

Salila 38 taun akumulasi kualitas, ZS Crusher dikaitkeun raket jeung pasar, nu geus dijieun R & D, téhnologi, produksi, jualan jeung sistem jasa.Perusahaan terus ngaoptimalkeun desain produk, R&D, produksi sareng tautan anu sanés, sareng mastikeun yén akurasi, réliabilitas sareng kasampurnaan program.Dina perusahaan, pausahaan ngagabungkeun jeung panalungtikan ilmiah, jasa teknis, pamasaran jeung produksi silih, sarta terus ngaronjatkeun ngembangkeun téhnologis jeung kamampuhan inovasi tina usaha, ngaronjatkeun kakuatan kalapa komprehensif tina téhnologi di imah jeung di mancanagara.Kami salawasna taat kana konsép sareng téknologi manufaktur mesin anu langkung canggih, nyiptakeun kamakmuran.

Nyanghareupan ngembangkeun industri jeung tungtutan pasar, ZS Crusher baris ngaronjatkeun usaha ngembangkeun sakumaha kaliwat , ngaronjatkeun investasi di produk panyalindungan lingkungan tinggi-tech, terus bakti dirina ka industri agrégat konstruksi.Kami bakal terus-terusan tetep caket kana tujuan téknologi tinggi, standar anu luhur, kualitas luhur sareng kinerja anu luhur, sareng sacara langgeng ningkatkeun crushing sareng alat saringan R&D sareng tingkat manufaktur.ZS Crusher ngabengkokkeun dirina pikeun ngawangun merek kelas munggaran internasional

dina keusik mékanisme, crushing jeung saringan parabot widang, jadi pamingpin suppliers pikeun keusik jeung solusi agrégat.Spésialisasi ngabalukarkeun tetep payun, Kasuksésan tumuwuh kaluar tina konsentrasi.Kualitas asalna tina norma sareng standar, sareng standar asalna tina nuturkeun aturan sareng negeskeun detil.Kami ngarep pisan leumpang sareng anjeun babarengan.

abouts (1)

Mesin Pamungkas

Bengkel

lianxi1