page_banner
  • Pe / PEX Series rahang Crusher

    Hal ieu loba dipaké dina pertambangan, metallurgy, bahan wangunan, jalan raya, kareta api, conservancy cai, industri kimia jeung industri lianna.Bisa ngolah sagala jinis ores kalawan kakuatan compressive teu leuwih luhur ti 320MPa mun ukuran partikel sedeng dina hiji waktu.

    Urang bakal ngaropea lampu rahang crusher atawa beurat rahang crusher nurutkeun kakuatan bahan baku konsumén ', ku kituna pikeun ngahontal rasio harga kinerja pangalusna antara ongkos investasi jeung ongkos operasi.

    UKURAN INPUT ≦ 120-1500MM

    KAPASITAS ≦ 50-2200T / H

    PILIHAN: Maneuh Jaw Crusher, Mobile rahang Crusher

    POWER: Diesel atanapi Listrik Konvénsional tiasa dipilih

    Mini rahang CrusherorDisesuaikeun ogé sayogi

     

    ngajalajahimg
    PE/PEX Series Jaw Crusher
  • PEW Series Éropa rahang Crusher

    Desain bearing leuwih badag batan seri baku pe crusher rahang dipilih pikeun operasi gancang

    Alat adjustment ngaganjel semi-otomatis diadopsi, nu ngajadikeun adjustment sahiji port ngurangan leuwih gancang sarta leuwih merenah tur greatly ngurangan operasi manual.Dibandingkeun jeung alat adjustment tradisional, alat nu leuwih calakan tur merenah.

    Welding bébas integral prosés baja tuang

    ngajalajahimg
    PEW Series European Jaw Crusher
  • GP Series Tunggal-Silinder Hidrolik Cone Crusher

    Ngahasilkeun luhur sareng bentuk sisikian anu langkung saé

    Kirang konsumsi bagian anu rentan sareng biaya operasi anu rendah

    Struktur dioptimalkeun boga hirup layanan panjang

    panyalindungan overload

    ngajalajahimg
    GP Series Single-Cylinder Hydraulic Cone Crusher
  • PY Series komposit Cone Crusher

    Kinerja ongkos luhur

    Struktur lumrah, kinerja dipercaya

    Ngagantian bagian anu rentan langkung gancang sareng ngan ukur dua jam

    Runtuyan model ieu henteu kedah nambihan pangisi

    Struktur sealing unik sareng pangaruh sealing tiasa dipercaya.Kinerjana langkung saé tibatan segel cai tradisional, manjangkeun siklus ngagantian minyak pelumas sareng umur jasa bantalan, cangkang bantalan, gear sareng bagian sanésna.Ieu utamana cocog pikeun wewengkon kalawan saeutik cai atawa kakurangan cai

    ngajalajahimg
    PY Series Composite Cone Crusher
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Taros Kami Ayeuna

Ngirimkeun alamat surélék anjeun tiasa mastikeun yén anjeun nampi konsultasi panganyarna kami pas mungkin!

imgPananya ayeuna * Kami moal ngabagi inpormasi pribadi anjeun