6796

ON KASENIAN RE-INVENTING sorangan

1983

Teu aya anu tiasa ngaduga naon anu bakal janten mesin pertambangan dina hiji désa leutik di tengah Cina.Kumaha memang saha waé anu terang?Pikeun waktos anu lami, perusahaan kami mekar laun pisan sareng laun-laun.Lajeng sumping transformasi badag dina 2015. Ti saprak éta, kami geus jadi produser ngarah sarta servicer of CRUSHER.Sareng urang ngarencanakeun pikeun langkung jauh.Kami salawasna taat kana konsép sareng téknologi manufaktur mesin anu langkung canggih, nyiptakeun kamakmuran.

Handap léngkah tina reformasi Cina sarta muka nepi, Xingyang County Zhongyuan Mesin Konstruksi Pabrik "didirikeun di Désa Dongshima, Xingyang County, Kota Zhengzhou, Propinsi Henan, Cina.

1991

Dalapan taun ti harita

pausahaan anyar diadegkeun

"Zhengzhou Great Wall Machine Manufacturing Co., Ltd."

2015

Kalayan pamekaran sareng paningkatan perusahaan sareng paningkatan volume bisnis sareng jinis bisnis, urang nyetél pabrik anu misah pikeun mesin pertambangan bisnis utama urang - "Zhengzhou zhengsheng Heavy Industry Science and Technology Co., Ltd" (ZS Crusher)