page_banner

Mobile/Portable Jaw Crusher Plant (Ban)

Sadaya alat penghancur rahang portabel aya dina kapal, kalebet jaw crusher, feeder, layar geter, sareng sajabana alat-alatna fléksibel sareng fléksibel, anu tiasa ngalegaan médan konseptual operasi crushing kasar, sareng tiasa naksir bahan kalayan kakuatan henteu langkung luhur ti 320MP ukuran partikel sedeng dina hiji waktu.alat-alat nu mangrupa fléksibel, merenah tur mobile, nu bisa ngahemat loba konstruksi ibukota, demolition sarta mindahkeun waragad;Bisa naksir bahan dina situs jeung mindahkeun kalawan sateuacanna raray pertambangan bahan baku, sahingga greatly ngurangan biaya transportasi bahan.

Ukuran feed: ≤ 800MM

Kapasitas ngolah: 85-650T / H

Lingkup aplikasi: Pangolahan runtah konstruksi, infrastruktur kota, jalan atawa situs konstruksi, tambang, tambang batubara, karya batu bumi, jsb.

bahan lumaku: runtah konstruksi, beton bertulang, pebbles, granit, basalt, bijih beusi, kapur, quartz, diabase, jsb.


Katerangan

Konsep desain stasiun crushing rahang mobile pinuh diluyukeun kana sagala rupa kaayaan crushing mobile, sarta halangan situs crushing, lingkungan jeung konfigurasi dasar pikeun operasi crushing konsumén '.Bener nyadiakeun konsumén jeung parabot crushing basajan tur béaya rendah, nu loba dipaké dina ngolah bahan anu mindeng merlukeun operasi relokasi, kayaning tambang, runtah konstruksi, metallurgy, industri kimia, bahan wangunan, conservancy cai jeung PLTA.Pamaké tiasa ngadopsi rupa-rupa bentuk konfigurasi dumasar kana jinis sareng skala bahan olahan sareng sarat bahan réngsé

Konstruksi Mesin

POJ s(1)

Sakabeh tutuwuhan rahang crusher mobile diwangun ku rahang crusher, feeder, sabuk conveyor, beusi cageur, pigura kapal hidrolik, conveyor sabuk, motor jeung kontrol kabinét .The posisi bagian utama anu ditandaan dina gambar struktural luhur.

Prinsip Kerja

Bahan anu merata diangkut ka crusher rahang ngaliwatan feeder nu.Saatos crusher rahang ngajadikeun crushing awal, bahan rengse kaluaran ku conveyor pikeun crushing kontinyu.Stasiun crushing mobile rahang bisa nyabut layar ngageter nurutkeun pangabutuh produksi sabenerna ngawujudkeun crushing awal langsung bahan.Ieu bisa dipaké babarengan jeung parabot crushing sejen, sarta operasi téh merenah tur fléksibel.

4

Karakter Parabot

MobilePortable-Jaw-Crusher-Plant-Tire-2

1. Struktur pigura kapal tipe ban ieu diadopsi, kalawan mobilitas, chassis wahana tinggi, radius péngkolan leutik, sarta dilengkepan traction steering aci, nu bisa ngawujudkeun karya mindahkeun bébas.

2. Minyak jeung listrik desain dual-Tujuan, solar generator set bisa ngonpigurasi pikeun minuhan kaperluan konsumén béda jeung lingkungan kerja béda

3. Struktur rangka baja kapal diadopsi sangkan titik stress stasiun crushing mobile leuwih seragam, mastikeun stabilitas operasi kontinyu tina tutuwuhan mobile, sarta ulah aya résiko overturning atawa ragrag eta salila operasi tina crushing mobile. stasiun

4. Desain rojongan hidrolik ngajadikeun stasiun crushing mobile leuwih lumrah.Pigura henteu ngan ngaronjatkeun stabilitas stasiun mobile, tapi ogé greatly ngaronjatkeun smoothness pamakéan alat

5. Bisa ngawujudkeun tina aplikasi tunggal ka sababaraha aplikasi on-line.Ngaliwatan kombinasi jeung perenah mantri, tata perenah spasi sakabéh leuwih lumrah tur kompak, spasi kerja disimpen, masalah kayaning garis produksi panjang teuing tur lega dihindari, sarta kabutuhan produksi béda konsumén anu patepung.

MobilePortable-Jaw-Crusher-Plant-Tire-4
5
6

Parameter produk

ON séri

Modél

Jaw Crusher

Pakan

Conveyor Beubeur

Panyabutan beusi

UKURAN INPUT (MM)

 

Kapasitas

(T/H)

Total Daya Motor (KW)

ZSLY-E46-G3090

PE 400 x 600

GZD300x90

B500 x 10 m

Pilihan

≤340

16-60

≈37.4

ZSLY-E57-G3090

PE 500 x 750

GZD300x90

B650 x 10 m

Pilihan

≤425

40-110

≈63.4

ZSLY-E69-G3896

PE 600 x 900

ZSW380x96

B800 x 12 m

Pilihan

≤500

50-180

≈91.5

ZSLY-E710-W4211

PE 750 x 1060

ZSW110x420

B1000 x 12 m

Pilihan

≤630

110-320

≈136

ZSLY-E9012-W4911

PE 900 x 1200

ZSW110x490

B1000 x 12 m

Pilihan

≤750

220-450

≈161.5

SERI PEW

Modél

Jaw Crusher

Feedr

Conveyor Beubeur

Panyabutan beusi

Ukuran input

(MM)

Kapasitas

(T/H)

Total Daya Motor (KW)

ZSLY-C80-G3090

PEW800

GZD300x90

B500 x 10 m

Pilihan

≤125

65-380

≈82.4

ZSLY-C96-G3090

PEW960

GZD300x90

B500 x 10 m

Pilihan

≤180

120-455

≈97.4

ZSLY-C100-G3896

PEW1000

ZSW380x96

B800 x 12 m

Pilihan

≤180

150-545

≈126.5

ZSLY-C110-W4211

PEW1100

ZSW110x420

B1000 x 12 m

Pilihan

≤210

190-625

≈186

ZSLY-C125-W4911

PEW1250

ZSW110x490

B1200 x 12 m

Pilihan

≤340

290-845

≈189.5

1. Struktur pigura kapal tipe ban ieu diadopsi, kalawan mobilitas, chassis wahana tinggi, radius péngkolan leutik, sarta dilengkepan traction steering aci, nu bisa ngawujudkeun karya mindahkeun bébas.

2. Minyak jeung listrik desain dual-Tujuan, solar generator set bisa ngonpigurasi pikeun minuhan kaperluan konsumén béda jeung lingkungan kerja béda

3. Struktur rangka baja kapal diadopsi sangkan titik stress stasiun crushing mobile leuwih seragam, mastikeun stabilitas operasi kontinyu tina tutuwuhan mobile, sarta ulah aya résiko overturning atawa ragrag eta salila operasi tina crushing mobile. stasiun

4. Desain rojongan hidrolik ngajadikeun stasiun crushing mobile leuwih lumrah.Pigura henteu ngan ngaronjatkeun stabilitas stasiun mobile, tapi ogé greatly ngaronjatkeun smoothness pamakéan alat

5. Bisa ngawujudkeun tina aplikasi tunggal ka sababaraha aplikasi on-line.Ngaliwatan kombinasi jeung perenah mantri, tata perenah spasi sakabéh leuwih lumrah tur kompak, spasi kerja disimpen, masalah kayaning garis produksi panjang teuing tur lega dihindari, sarta kabutuhan produksi béda konsumén anu patepung.

ON séri

Modél

Jaw Crusher

Pakan

Conveyor Beubeur

Panyabutan beusi

UKURAN INPUT (MM)

 

Kapasitas

(T/H)

Total Daya Motor (KW)

ZSLY-E46-G3090

PE 400 x 600

GZD300x90

B500 x 10 m

Pilihan

≤340

16-60

≈37.4

ZSLY-E57-G3090

PE 500 x 750

GZD300x90

B650 x 10 m

Pilihan

≤425

40-110

≈63.4

ZSLY-E69-G3896

PE 600 x 900

ZSW380x96

B800 x 12 m

Pilihan

≤500

50-180

≈91.5

ZSLY-E710-W4211

PE 750 x 1060

ZSW110x420

B1000 x 12 m

Pilihan

≤630

110-320

≈136

ZSLY-E9012-W4911

PE 900 x 1200

ZSW110x490

B1000 x 12 m

Pilihan

≤750

220-450

≈161.5

SERI PEW

Modél

Jaw Crusher

Feedr

Conveyor Beubeur

Panyabutan beusi

Ukuran input

(MM)

Kapasitas

(T/H)

Total Daya Motor (KW)

ZSLY-C80-G3090

PEW800

GZD300x90

B500 x 10 m

Pilihan

≤125

65-380

≈82.4

ZSLY-C96-G3090

PEW960

GZD300x90

B500 x 10 m

Pilihan

≤180

120-455

≈97.4

ZSLY-C100-G3896

PEW1000

ZSW380x96

B800 x 12 m

Pilihan

≤180

150-545

≈126.5

ZSLY-C110-W4211

PEW1100

ZSW110x420

B1000 x 12 m

Pilihan

≤210

190-625

≈186

ZSLY-C125-W4911

PEW1250

ZSW110x490

B1200 x 12 m

Pilihan

≤340

290-845

≈189.5

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami