page_banner
  • Pabrik Penghancur Keusik Mobile/Portabel (Ban)

    Penghancur pasir portabel mangrupikeun pabrik sélulér roda.

    Henteu peryogi padamelan sipil, henteu peryogi instalasi, fleksibel sareng merenah

    Duanana minyak sareng listrik sayogi

    Konsumsi énergi anu rendah sareng kapasitas produksi anu luhur

    Outrigger hidrolik adjustable

    Kustomisasi sadia

    Ukuran feed: ≤ 40mm

    Kamampuh: 120-350t / h

    ngajalajahimg
    Mobile/Portable Sand Making Crusher Plant (Tire)
  • Mobile/Portable Jaw Crusher Plant (Ban)

    Sadaya alat penghancur rahang portabel aya dina kapal, kalebet jaw crusher, feeder, layar geter, sareng sajabana alat-alatna fléksibel sareng fléksibel, anu tiasa ngalegaan médan konseptual operasi crushing kasar, sareng tiasa naksir bahan kalayan kakuatan henteu langkung luhur ti 320MP ukuran partikel sedeng dina hiji waktu.alat-alat nu mangrupa fléksibel, merenah tur mobile, nu bisa ngahemat loba konstruksi ibukota, demolition sarta mindahkeun waragad;Bisa naksir bahan dina situs jeung mindahkeun kalawan sateuacanna raray pertambangan bahan baku, sahingga greatly ngurangan biaya transportasi bahan.

    Ukuran feed: ≤ 800MM

    Kapasitas ngolah: 85-650T / H

    Lingkup aplikasi: Pangolahan runtah konstruksi, infrastruktur kota, jalan atawa situs konstruksi, tambang, tambang batubara, karya batu bumi, jsb.

    bahan lumaku: runtah konstruksi, beton bertulang, pebbles, granit, basalt, bijih beusi, kapur, quartz, diabase, jsb.

    ngajalajahimg
    Mobile/Portable Jaw Crusher Plant (Tire)
  • Pabrik Cone Crusher Mobile / Portabel (Ban)

    Portabel congcot crusher utamana dipaké dina operasi crushing sedeng jeung rupa.alat ieu lolobana dipaké pikeun crushing sekundér.Hidrolik congcot crusher atawa komposit congcot crusher bisa dipilih sarta ngonpigurasi nurutkeun pangabutuh béda pamaké.

    Ukuran feed: ≤ 300MM

    Kapasitas ngolah: 30-350 T / H

    Lingkup aplikasi: eta loba dipaké dina daur ulang runtah konstruksi, infrastruktur urban, jalan atawa situs konstruksi, earthwork, gravel tutuwuhan, Pertambangan batubara sarta operasi situs séjén.

    Bahan lumaku: runtah konstruksi, beton bertulang, bata jeung struktur ubin, slag baja, bijih beusi, karikil, batu kapur, bijih logam non-ferrous, bluestone, granit, basalt, diabase, andesite, tailings bijih, jsb

    ngajalajahimg
    Mobile / Portable Cone Crusher Plant (Tire)
  • Pabrik Penghancur Dampak Mobile/Portabel (Ban)

    Portabel dampak crusher ngadopsi mode operasi grup terpadu kalayan perenah spasial lumrah tur kompak.Ieu utamana dipaké pikeun pengobatan runtah konstruksi.Éta sampurna tiasa ngarengsekeun pemecahan runtah konstruksi, henteu ngahasilkeun bahan anu ngahalangan sareng gaduh ukuran partikel anu saé tina agrégat daur ulang.Ieu teh parabot pikaresep keur crushing runtah konstruksi.

    Ukuran feed: ≤ 700MM

    Kapasitas ngolah: 50-250T / H

    wengkuan aplikasi: sagala jinis crushing bijih, keusik jeung batu pabrik, pertambangan, pertambangan batubara, stasiun campur beton, garing Pergaulan stasiun mortir, PLTN desulfurization, pabrik semén, crushing runtah konstruksi, jsb.

    ngajalajahimg
    Mobile/Portable Impact Crusher Plant (Tire)
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Taros Kami Ayeuna

Ngirimkeun alamat surélék anjeun tiasa mastikeun yén anjeun nampi konsultasi panganyarna kami pas mungkin!

imgPananya ayeuna * Kami moal ngabagi inpormasi pribadi anjeun