page_banner
  • Tradisi Subvert: ZSDI Keusik Nyieun Rotor Centrifugal Crusher

    -450KW Power , Kaluaran:200 Ton/H Pasir

    -Struktur genep rongga, produksi Non clogging

    -Booming mékanis:Pangropéa langkung hemat waktos sareng saderhana

    -Konsumsi énérgi turun 28,57% lajeng Tradisional VSI dampak Crusher

    -Ukuran partikel feed super ageung: 80MM (tambah 30mm tibatan VSI Tradisional)

    -Shaping jeung keusik nyieun mesin terpadu

    -Lubrication minyak ipis, rupa-rupa ukuran panyalindungan otomatis pikeun ngurangan waktu shutdown lepat

    -Ngawaskeun visual jauh, kontrol calakan

    ngajalajahimg
    Subvert Tradition :ZSDI Sand Making Rotor Centrifugal Crusher
  • ZS efisiensi tinggi centrifugal impactive keusik nyieun mesin

    Konsumsi énergi turun 36,5%

    20.148.000 kwh listrik tiasa dihémat per taun

    Langkung ti ukuran partikel feed ganda dibandingkeun sareng VSI tradisional

    Langkung ti ganda pasir ngabentuk laju dibandingkeun VSI tradisional

    Kacida otomatis tur calakan

    Shaping jeung keusik nyieun mesin terpadu

    Struktur rongga ganda, produksi non clogging

    Lubrication minyak ipis, rupa-rupa ukuran panyalindungan otomatis pikeun ngurangan waktu shutdown lepat

    ngajalajahimg
    ZS high efficiency centrifugal impactive sand making machine
  • ZSL Series Sanyawa keusik nyieun mesin

    Upami bahan baku anjeun sadayana batu lemes, pilih éta

    Ngagunakeun prinsip batu ngahalangan batu, maké éta leutik sarta hirup jasa bagian rentan panjang.

    GEDE INPUT UKURAN ≦ 100-240MM

    Saatos crushing, 70 - 85% tina bahan handap 3mm bisa ngahontal

    Larapkeun pikeun investor leutik sareng sedeng

    rotasi stabil, noise low, Geter lemah sareng sealing alus.Modél utiliti boga kaunggulan operasi merenah, aréa lanté leutik, instalasi merenah tur pamaliharaan.

    ngajalajahimg
    ZSL Series Compound sand making machine
  • HZSL efisiensi High Eco panyalindungan lingkungan nyieun pabrik keusik

    Eusi bubuk batu bisa dikawasa sacara cerdas

    Modulus fineness stabil sarta adjustable antara 2.2-3.0

    Émisi enol lebu, bising rendah, teu aya geter

    Sebaran ukuran partikel seragam, sareng grading kontinyu sareng stabil

    Bentuk partikel nyaéta polyhedron kubik, anu tiasa dibandingkeun sareng pasir alam.Sipat ngegelna saé, anu sacara efektif tiasa ningkatkeun kakuatan sareng daya tahan beton sareng kapasitas ngompa beton

    Konsumsi énergi low

    Salaku gradasi linier anak, éta bisa nyimpen 30-70kg semén per méter kubik C30 dibandingkeun jeung keusik walungan alam.

    Ieu adopts pinuh enclosed conveying, produksi jeung tekanan négatip design panyabutan lebu, sarta standar émisi pinuh meets sarat panyalindungan lingkungan nasional.

    ngajalajahimg
    HZSL High efficiency Eco environmental protection sand making plant

Taros Kami Ayeuna

Ngirimkeun alamat surélék anjeun tiasa mastikeun yén anjeun nampi konsultasi panganyarna kami pas mungkin!

imgPananya ayeuna * Kami moal ngabagi inpormasi pribadi anjeun